منو

فرماندار رفسنجان: ردیف ملی نیاز است تا جاده داوران ساماندهی شود

  فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه محور رفسنجان به داوران و زرند ( محور ترانزیتی و بین الملی) یک بانده و با عرض 6 متر است که بسیاری از حوادث ناگوار و تصادفات منجر به مرگ در آن رخ می دهد گفت: برای تعریض و دوبانده سازی محور رفسنجان به زرند به طول 35 کیلومتر نیاز به ردیف بودجه ای دولتی دارد که در مصوبات سفر سال گذشته ریاست جمهوری به استان کرمان مطرح شده و نیاز به مکاتبات از طریق استانداری کرمان به وزارت راه و شهرسازی جهت قرار گرفتن در ردیف بودجه ملی دارد و پیگیری ها در حال انجام است تا بودجه مورد نیاز جذب و این محور بین المللی جان تازه ای به خود بگیرد و آمار قربانی ها کاهش یابد.

۲۹ آذر ۱۴۰۲

به گزارش ایستار، محور رفسنجان به زرند محور ترانزیتی و بین المللی است یکی از حادثه خیز ترین محورهای شهرستان رفسنجان به شمار می آید که از ابتدای امسال تا کنون به گفته فرماندار 8 نفر نیروی جوان و کارآمد در این جاده بر اثر تصادف جان خود را از دست دادند.

امروز اهالی دهستان داوران که در حاشیه این محور زندگی می کنند و نگران رفت و آمدهای عزیزانشان هستند و هر روز دلهره این را دارند که امکان تصادف و بروز حادثه و از دست دادن پدر، مادر، فرزند و همسر وجود دارد و داغ سنگین بر دلشان بگذارد.
حوادث در این محور اگرچه خطای انسانی را در آن نمی توان نادیده گرفت اما آمار تلفات این جاده داستان دیگری را روایت می کند؛ روزهای آخر هفته هم موج گردشگر به سبب نعمت طبیعت بکر منطقه داوران، اودرج و ده تک؛ در این جاده سرازیر می شوند جاده ای با عرض و شانه کم که کنترل وسایل نقلیه را به شدت دشوار می کند.
در این محور که یکی از محورهای مواصلاتی و ترانزیتی کشور است اتوبوس های مسافربری به مشهد مقدس، کامیون ها و تریلی های حمل و نقل، نفت کش ها و خودروهای جابجایی دانش آموزی تردد دارند و ساماندهی این محور از ضروریات است.
فرماندار رفسنجان در این جمع حاضر شد و با اظهار تأسف از بروز تصادفات منجر به فوت در این محور و با اشاره به اینکه ساماندهی، تعریض و احداث باند دوم این محور از ابتدای شهر رفسنجان تا 35 کیلومتر بعد از آن که به محور زرند وصل می شود نیاز به بیش از 6 هزار میلیارد ریال بودجه دارد اظهار کرد: از طریق استانداری کرمان پیگیر مکاتبات با وزارت راه و شهرسازی و جذب این بودجه از محل اعتبارات اداره راه و شهرسازی، راهداری و شرکت مس هستیم تا ساماندهی آن صورت گیرد زیرا قربانی گرفتن این محور غصه انگیز است.

رضایی در جمع معترضین به محور حادثه آفرین رفسنجان به زرند اظهار کرد: این محور بین المللی است و تردد در این محور با وجود مسکن سازی و ویلاسازی ها در مناطق گردشگری طبیعی روستای اودرج، ده تک و داوران افزایش یافته است.

وی تأکید کرد: مجدانه پیگیر  جذب اعتبارات هستیم تا حوادث ترافیکی در این محور کاهش یابد.

جاده بین المللی که همچنان جاده روستایی است

محمدی رئیس راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان رفسنجان گفت: این جاده سال ها قبل از انقلاب با هدف تردد بین شهر تا روستای داوران به طول 20 کیلومتر به عنوان جاده روستایی احداث شد و روستای داوران در بن بست این محور قرار داشت که بعدها با احداث تونل و احداث ادامه جاده به شهرستان زرند ترددها در این جاده افزایش یافت.

وی افزود: اکنون عرض این جاده به همان مقیاس قبل جاده روستایی یعنی 6 تا 7 متر و یک بانده است و باید برای سهولت تردد ها و کاهش یافتن تصادفات منجر به فوت تعریض و دوبانده سازی انجام شود.

محمدی بیان کرد: بهسازی، تعریض و دوبانده سازی این محور هم نیاز به بودجه بالایی دارد که باید از طریق راه و شهرسازی، شرکت مس و راهداری جذب و عملیات تعریض و دوبانده سازی آغاز شود.

وی توضیح داد: علائم راهنمایی و رانندگی هم در این محور نصب می کنیم اما به سرقت می روند که در این خصوص هم به سمت نصب تابلوهای کامپوزیتی رفتیم تا مورد سرقت قرار نگیرند.

27 میلیارد تومان هزینه هر کیلومتر تعریض باندموجود و احداث باند دوم جاده داوران

رئیس اداره راه و شهرسازی رفسنجان هم دراین خصوص گفت: استانداری و اداره کل راه و شهرسازی کرمان باید به استناد مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمان در سال گذشته، نسبت به تخصیص و جذب اعتبار دولتی این محور پیگیری های لازم را انجام دهد.

مهدی فاتحی بیان کرد: طبق ماده 23 وزارت راه و شهرسازی، نیاز است مکاتبات استانی صورت گیرد تا این موضوع در وزارتخان هراه و شهرسازی مطرح و جزو ردیف و بودجه دولتی قرار گیردتا بتوان این مسیر 35 کیلومتر را به طور کامل ساماندهی و دوبانده سازی کرد.

وی خاطرنشان کرد: برای تعریض باند موجود و احداث هر کیلومتر باند دوم، نیاز به 25 تا 27 میلیارد تومان  اعتبار است و در مجموع 6 هزار میلیارد ریال نیاز است تا محور ترانزیتی و بین المللی رفسنجان به زرند ساماندهی شود و کاهش تصادفات و تلفات را شاهد باشیم.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − پنج =

مطالب مرتبط
«ملی مس» سرآمد در تولید/گام‌های استوار برای تحقق شعار سال

با همت جهادی کارگران و مهندسان صنعت مس و به رغم قطعی متناوب برق مجتمع‌های تولیدی در ماه‌های اخیر، حجم فعالیت و تولید محصول در تمامی بخش‌های شرکت ملی صنایع مس ایران از ابتدای سال جاری نسبت به 4 ماهه نخست سال گذشته رشد داشته است.

۰۳ مرداد ۱۴۰۳
دومین جشنواره سراسری فیلم شهرنما کلید خورد

معاون هنری شهرداری رفسنجان از برگزاری دومین دوره جشنواره سراسری فیلم شهرنما خبر داد.

۰۳ مرداد ۱۴۰۳
فعالیت یک هزار و ۳۴۰ نفر در ستاد صبر استان کرمان/ از سال ۱۴۰۱ هیچ پرونده‌ای به دادگاه مطبوعات کرمان ارجاع نشده است

معاون حل اختلاف دادگستری استان کرمان از فعالیت یک هزار و ۲۴۰ نفر در ستاد صبر استان خبر داد و گفت: از این تعداد یک هزار و ۳۵ نفر به عنوان صلح یار، ۲۹۴ نفر به عنوان همیارصلح (دانش‌آموزی) و ۱۱ نفر هم طلایه‌دار صلح، دارای ابلاغ از سوی رئیس کل دادگستری استان کرمان هستند.

۰۲ مرداد ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.