منو

شهردار رفسنجان: شهرداران محله، حکم شهردار را دارند/ اجرای ایده‌های دهه‌هشتادی در محلات

شهردار رفسنجان گفت: در پویش رقابتی شهردارشو با انتخاب شهرداران محله، برنامه‌ها و ایده‌های آنها به تصویب شورای محله می‌رسد و اجرایی خواهند شد.

۱۰ بهمن ۱۴۰۲

به گزارش ایستار، مجید کهنوجی در آیین معرفی و اعطای احکام شهرداران محله با تقدیر و تشکر از معاونت هنری در اجرای پویش رقابتی «شهردار شو» اظهار کرد: فعالیتی که شما شهرداران محله بر عهده گرفتید باید جدی گرفته شود چراکه فعالیت شما در جایگاه شهردار است.

وی با اشاره به ساماندهی ۴۱ محله در پویش شهردار شو، بیان کرد: شورای محله جایگاه شورای شهر را دارد، وظیفه شورای شهر انتخاب شهردار، نظارت بر عملکرد شهردار و به تصویب رساندن برنامه‌های شهردار با بودجه مصوبه است.

شهردار رفسنجان با اشاره به وظایف شهردار تصریح کرد: خدمت به مردم جزو وظیفه اصلی شهردار است و شهرداران محله از طریق ارتباط با معاونت‌های خدمات شهری، عمرانی، فرهنگی و هنری و… پیرامون مسائل، مشکلات و ایده‌های خود در مورد محله گفتگو خواهند کردند.

وی ادامه داد: شهرداران محله می‌توانند در حوزه معماری، شهرسازی و زیباسازی، طراحی بوستان، موضوعات فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و هنری، بافت‌های تاریخی و بافت فرسوده، ساماندهی افاغنه و معتادین متجاهر و… ایده ارائه دهند.

مهندس کهنوجی با بیان اینکه شورای محله حکم شورای شهر را دارد، گفت: شهردار محله معاونین خود را انتخاب می کند و با ارائه طرح و ایده‌ها و مشخص شدن مبلغ بودجه، برنامه‌هایش توسط شورای محله مصوب خواهد شد.

شهردار رفسنجان افزود: از آنجایی‌که ایده و طرح‌های شهرداران محله در محلات اجرایی می‌شود هم برای آینده ماندگار خواهد شد و هم‌چنین این فعالیت‌ها در افزایش اعتماد به نفس نوجوانان و گرفتن مسئولیت برای آینده موثر خواهد بود.

وی تصریح کرد: نوجوانان و کسانی که به یک مرحله مسئولیت می‌رسند به‌واسطه پشتوانه فعالیت‌هایی است که در گذشته برعهده گرفتند و انجام دادند.

شهردار رفسنجان عنوان کرد: در حکومت اسلامی مردم خودشان باید کار انجام دهند؛ زمانی که فعالیتی با مشارکت مردم انجام می‌شود برکات خاص خود را دارد. یکی از مزیت‌های پویش شهردارشو این است کار به‌وسیله خود مردم محله انجام می‌شود.

وی ادامه داد: ۴۱ محله با انتخاب شهرداران محله و معاونین کارهایی که در سطح شهر برای مردم در محله انجام می شود درگیر هستند و این نوعی حکمرانی مردم نیز است.

کهنوجی از حضور امور بانوان در محلات و ارتباط با شهرداران محله در راستای خدمت رسانی و شناسایی مشکلات بانوان و ایده‌های آنها در محلات نیز سخن گفت و بیان کرد: در جلسات بعد طرح‌ها و ایده‌های شهرداران محله مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 6 =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.