منو

بستری ۷۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کرمان/فوتی‌ها کاهش یافت

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: طی 24 ساعت گذشته 77 نفر با تست مثبت کرونا در بیمارستان‌های کرمان بستری شدند و سه نفر مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

۰۷ مرداد ۱۳۹۹

به گزارش ایستار به نقل از فارس ، مهدی شفیعی اظهار داشت: تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا هم اکنون در بیمارستان‌های استان کرمان 358 نفر شامل حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۹۷ نفر، حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ۳۰ نفر، حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۸۱ نفر، حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم ۲۰ نفر و حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان ۳۰ نفر می‌شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: تعداد کل موارد بستری دارای تست مثبت کرونا در استان کرمان از ابتدا تا کنون 3 هزار و 849 مورد بوده و موارد جدید بستری طی ۲۴ ساعته گذشته در بیمارستان‌های استان کرمان  ۷۷ نفر است.

 وی خاطرنشان کرد: ۳۷ مورد حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۳ مورد حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 25 نفر حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۷ مورد حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم  و ۵ نفر دانشکده علوم پزشکی سیرجان در 24 ساعت گذشته بستری شدند.

وی تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته را  ۳ نفر شامل ۲ نفر شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان و ۱ نفر شهرستان‌های تحت پوشش حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد و گفت: مجموع جان‌باختگان ابتلای قطعی به کووید ۱۹ از ابتدا تا کنون ۴۰۳ نفر بوده است.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 6 =

مطالب مرتبط
افتتاح دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» به مناسبت روز رفسنجان با حضور هنرمندان و مسئولان

دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
شهردار رفسنجان: میدان شهید رئیسی جاذبه‌ای مهم برای گردشگری و توسعه شهری است

مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاش‌های شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.

۱۸ دی ۱۴۰۳
۷ ساله شدن شوراها منتفی شد/برگزاری احتمالی انتخابات در ۱۴۰۵

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.

۱۷ دی ۱۴۰۳
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.