منو

سالیانه ۸۵ تن ماهی خاویاری در استان کرمان تولید می شود

مدیر شیلات استان کرمان : در حال حاضر تعداد ۱۶ هزار قطعه انواع ماهیان خاویاری در استخرها رها سازی و ۸۵ تن ماهی خاویاری در استان تولید می شود که سه مزرعه دیگر خاویاری در شهرستانهای رفسنجان و ارزوئیه به ظرفیت ۲۲۰ تن در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

۱۱ آذر ۱۳۹۹

به گزارش ایستار به نقل از ایرنا ،رها ابوالقاسمی: تولید آبزیان در استان کرمان سال ۹۲ حدود ۹۷۰ تن بود که با برنامه ریزی صحیح و ایجاد تسهیلات این میزان طی سالهای اخیر ۳۰۰ درصد رشد داشته است.

وی تصریح کرد: ظرفیت استخرهای ذخیره آب کشاورزی در پرورش آبزیان، توسعه واحدهای تولید و پرورش ماهیان خاویاری و استفاده از آبهای شور و بلامصرف در بخش کشاورزی از جمله مهمترین برنامه های شیلات در استان کرمان برای توسعه این بخش در سالهای گذشته محسوب میشود.

مدیر شیلات استان کرمان تاکید کرد: در حال حاضر تعداد ۱۶ هزار قطعه انواع ماهیان خاویاری در استخرها رها سازی و ۸۵ تن ماهی خاویاری در استان تولید می شود که سه مزرعه دیگر خاویاری در شهرستانهای رفسنجان و ارزوئیه به ظرفیت ۲۲۰ تن در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

 وی اظهار داشت: اینک ۳۷۰ واحد پرورش ماهی در استان کرمان فعال است که ۱۵۰ واحد آن به پرورش ماهی قزل‌آلا اختصاص دارد و سالانه حدود هزار و ۵۰۰ تن ماهی قزل‌آلا از این استخرها استحصال می‌شود.

ابوالقاسمی با اشاره به استفاده بهینه و چند منظوره از پتانسیل ها و منابع آبی استان در جهت ایجاد مزارع آبزی پروری افزود: در همین راستا انواع ماهیان خاویاری و ماهیان سردآبی و گرمابی و آرتمیا در حال حاضر در استان پروروش داده می شود.

وی گفت: ایجاد بزرگترین مرکز تولید آرتمیا کشور در رفسنجان و راه اندازی مرکز تکثیر ماهیان سردآبی لاله زار در شهرستان بردسیر به ظرفیت سه میلیون قطعه از جمله مهمترین دستاوردهای شیلات در استان کرمان طی چند سال اخیر بوده است.

مدیر شیلات استان کرمان تاکید کرد: شیوع ویروس کرونا و کاهش مصرف ماهی توسط مردم پرورش دهندگان ماهی در استان را با  زیان مواجه ساخته که طرحی برای حمایت از تولیدکنندگان در دست اجرا داریم.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 16 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.