۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹

لینک کوتاه: https://istarnews.ir?p=4335


اختتامیه اولین جشنواره مجازی طبخ ابزیان برگزار شد

جشنواره استانی طبخ ابزیان با همیاری جهاد کشاورزی و شیلات شهرستان برگزار شد.


به گزارش ایستار ،صبح امروز حاج عبداللهی در ایین اختتامیه اولین جشنواره مجازی طبخ ابزیان و غذاهای دریایی در اداره جهاد کشاورزی رفسنجان بیان کرد:رژیم غذایی افراد به سمت غذاهای اماده و نیمه آماده سوق یافته است و از طبخ غذاهای دریایی که نقش بسیاری در سلامتی افراد دارند غافل مانده ایم .

وی افزود:با توجه به استاندارهای جهانی هر فرد ۲۲ کیلو گرم ماهی در سال باید مصرف کنند که در ایران کمتر ۱۰ کیلو گرم است .

رئیس اداره جهاد کشاورزی رفسنجان عنوان کرد:جشنواره استانی طبخ ابزیان با همیاری جهاد کشاورزی و شیلات شهرستان برگزار شد.

در ادامه آیین ابوالقاسمی رئیس شیلات استان کرمان تصریح کرد: در حال حاضر تولید ابزیان در استان به ۳۰۰۰تن رسیده است و همچنین شهرستان رفسنجان بزرگترین تولید کننده ماهی ارتیما در کشوراست .

وی ادامه داد :طبق مطالعات انجام شده در شهر کرمان متوجه شدیم سرانه مصرف ماهی در بعضی از نقاط سالیانه برای هر فرد پنج کیلوگرم است که با شیوع کرونا سرانه مصرف ماهی کاهش یافته است .

رئیس شیلات استان کرمان تاکید کرد:گوشت ماهی حاوی تمام امینو اسیدها است که میتوانند تضمین کننده ی سلامت افراد جامعه باشد .

درایین اختتامیه طبخ ابزیان فلاحتی کارشناس شیلات جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان تصریح کرد:باتوجه به شرایط جامعه براثر ویروس کرونا جشنواره طبخ ابزیان وغذاهای دریایی به صورت مجازی با ۲۵ شرکت کننده از کل استان کرمان برگزار شد .

در پایان ایین از منتخبین اولین جشنواره مجازی طبخ آبزیان و غذاهای دریایی تقدیرشد .


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 × یک =