به گزارش ایستار صبح امروز شهسواری مدیر کل امور شهری استانداری کرمان در آیین معارفه مهندس محمد مختاری شهردار رفسنجان با توجه به اینکه شهید سردار سلیمانی برای خدا و بدون منت برای مردم کار میکردند اظهار کرد: شهرداری ها در هر ۲۴ ساعت باید ۴۹۰ وظیفه انجام دهند که پرسنل شهرداری ها برای رضایت خداوند وآسایش مردم خدمات را انجام میدهند .
شهسواری افزود: در یک سال و نیم گذشته ۱۵شهرداری جدید به استان کرمان افزوده شده است که هم اکنون ۸۴ شهرداری و شهر در استان کرمان داریم که کار خدمات دهی به شهروندان انجام میدهند
مدیر کل امور شهری استانداری کرمان تاکید کرد: ۲۸۵۰ میلیارد تومان مجموع بودجه شهرداری استان کرمان در سال ۱۳۹۹ بوده است که اول اسفند ۹۵٠ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، استانی و ارزش افزوده به حساب شهرداری های استان برای استفاده در امور عمرانی و ابادی شهرستان ها واریز شده است .
در اخر گفت:در استان کرمان از لحاظ بودجه در سال ۱۳۹۹ شهرداری کرمان با بودجه ۱۲۰۰میلیار تومان رتبه اول ، شهرداری سیرجان با بودجه ۴۶۰ میلیارد تومان رتبه دوم و شهرداری رفسنجان با بودجه ۳۱۰ میلیارد تومان رتبه سوم که با تصویب بودجه ۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری رفسنجان برای سال اینده رتبه شهرداری رفسنجان در استان ارتقا خواهد یافت .
بیشترین درآمد استان کرمان با اختلاف مال رفسنجان هست حال اینقدر بودجه شهرداری پایین بوده همیشه حق مردم شریف رفسنجان پایمال میشه