منو

ستاد بازسازی عتبات را چه کسی راه اندازی کرد؟

۲۹ دی ۱۳۹۸

بازسازی عتبات، کاریست که هر کسی در آن مشارکت کند، فیض دنیا و آخرت را برای خود می‌خرد، آیت‌الله گلپایگانی مسئول دفتر مقام معظم رهبری در بازدیدی که از کارگاه ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین (ع) در کرمان داشتند، گفت: «خداوند به پیامبر(ص) فرمودند در روز قیامت هر کسی را شما بخواهید شفاعت کنید، من قبول می‌کنم و روز قیامت پیامبر خطاب به امت خود می‌فرمایند کجا هستند کسانی که به اولاد من حق دارند؟ به این ترتیب شما با انجام این کار ارزشمند و با کیفیت، به گردن اولاد پیامبر(ص) حق دارید. ان‌شاءالله شفاعت بزرگان در این خدمتی که انجام داده‌اید، دست شما را می‌گیرد، این را قدر بدانید، این لحظات برایتان ارزشمند است».

از قِبَل این بازسازی‌ها، کمک‌های مردمی به بخش نذورات روانه شد، گروه گروه افراد عاشق و شیفته‌ اهل بیت(ع) برای مشارکت در امر بازسازی و اعزام به عتبات مراجعه کردند، برخی اساتید و مهندسان به این پروژه‌ها دست رساندند و سهمی برگرفتند، کارگران فنی، استادکاران و دیگر اقشار بر این سفره‌ گسترده نشستند و کام گرفتند.

فرش‌بافان دارهای قالی را برپا کردند و به بافتن فرش برای صحن حضرت زهرا(س) همت کردند، خلاصه راهی باز شده بود تا هر کسی که مایل است، به سهم خود شفاعت پیامبر(ص) و ائمه معصوم(ع) را طلب کند.

به برکت راه‌اندازی ستاد بازسازی عتبات عالیات، کارهای بزرگ و ارزشمندی در حرم‌های مطهر مولا علی(ع)، امام حسین(ع)، حرم امامین جوادین(ع)، حرم امامین عسکریین(ع) و حرم مطهر حضرت زینب(س) انجام شد و در حال انجام است و نیروهای بسیاری از هموطنان عزیزمان در این پروژه‌ها همکاری داشته و دارند.

نکته مهم این‌که، بانی راه‌اندازی ستاد بازسازی عتبات کسی نیست جز شهید حاج قاسم سلیمانی که نه تنها بانی امر خداپسندانه‌ بازسازی، مقاوم‌سازی و گسترش حرم‌های مطهر بودند، بلکه خود همواره از حامیان و مشوقان دست‌اندرکاران این پروژه‌های مهم محسوب می‌شدند و این کار را عملی کوثرانه و صدقه فوق‌العاده جاریه می‌دانستند.

ایشان در سخنانی اظهار داشته‌اند: مهم‌ترین کار این ستاد، این است که ماندگارترین کار تاریخ انقلاب را در عراق به یادگار گذاشت، ما عملی ماندگارتر از این در خارج از کشور در بُعد معنوی نداریم.

سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در حالی سال‌ها پیش خارج کردن سامرا از غربت را آرزوی خود عنوان کرده که امروز  این آرزو محقق شده و به همت ستاد بازسازی عتبات عالیات، حرم امامین عسکریین در سامرا نیز ضمن بازسازی و توسعه، از غربت بیرون آمده است.

و بی‌شک آن شهید بزرگوار علاوه بر اجر اخروی برای این حرکت عظیم، در ثواب همه‌ خادمانی که در این پروژه‌ها دستی بر آتش داشتند، سهیم هستند و چه سعادتی بالاتر از این.

و سخن آخر این که فراموش نمی‌کنیم امنیتی که در سال‌های اخیر با وجود تهدیداتی مانند داعش و امریکای جنایتکار، در ایام پیاده‌روی اربعین حسینی در کشور عراق وجود داشت، مرهون مجاهدات شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس بود که امیدواریم به برکت خون پاک‌شان همچنان در سال‌های آتی بیش از پیش برقرار باشد./ فارس


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + هفده =

مطالب مرتبط
مطالب پیشنهادی

فرماندار رفسنجان؛ سوخت جهت مقابله با سرمازدگی باغات پسته تخصیص یافت

فرماندار رفسنجان از تخصیص سوخت جهت مقابله با پدیده سرمازدگی ِ پیش رو خبر داد و گفت: باغداران می توانند به جهاد کشاورزی مراجعه و با ثبت نام در سامانه " سدف " این سهمیه را از شرکت پخش فرآورده های نفتی دریافت کنند.

۱۰ فروردین ۱۴۰۲

هشدار سرپرست بیمارستان حضرت علی بن ابیطالب (ع): همشهریان پروتکل های بهداشتی را جدي بگیرند

سرپرست بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع) نسبت به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان رفسنجان وعدم رعایت پروتکل های بهداشتی هشدار داد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

حضور استاندار کرمان در مناطق سیل‌زده جیرفت

استاندار کرمان صبح امروز 9 فروردین جهت بررسی وضعیت و میزان خسارت سیل در مناطق سیل‌زده جیرفت حضور یافت.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان

جانشین انتظامی شهرستان رفسنجان دستگیری قاچاقچیان موادمخدر در رفسنجان خبرداد.

۰۹ فروردین ۱۴۰۲

تــکذیــب دروغ بزرگـــ جــــلالــی

جریمه ۵۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیارد تومان بدحجاب‌ها و... تکذیب شد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در محور رفسنجان_کرمان

جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف ۲ دستگاه تانکر حامل ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در محور کرمان_رفسنجان خبر داد.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

حضور بانوان رفسنجانی در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس در فصل آینده/اعلام زمان فروش بلیط دیدار دو تیم فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس تهران

معاون روابط عمومی و رسانه باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان عنوان کرد:در فصل آینده شاهد حضور بانوان در ورزشگاه ده هزار نفری شهدای مس رفسنجان خواهیم بود.

۰۸ فروردین ۱۴۰۲

افزایش جوايز نقدي تورنمنت «طلاي كوير»

با توجه به استقبال فوتساليست هاي رفسنجاني، جوایز نقدی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلاي كوير» از ١١٠ ميليون تومان به ١٣٠ ميليون تومان افزايش یافت .

۰۷ فروردین ۱۴۰۲

رونمایی پوستر و قرعه کشی مسابقات «طلای کویر»

آئین رونمایی پوستر رسمی و قرعه کشی مسابقات فوتسال جام رمضان «طلای کویر» برگزار شد.

۰۷ فروردین ۱۴۰۲

پایان کار باند سارقان منزل در رفسنجان

درپی وقوع چند فقره سرقت منازل در شهرستان رفسنجان پلیس آگاهی پس از کنترل دوربین های مداربسته اطراف محل سرقت، دو سارق سابقه دار را شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه سارقان را دستگیر کرد.

۰۵ فروردین ۱۴۰۲
تامبلر فیسبوک توییتر اینستاگرام خبر خوان rss vk
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.