منو

ستاد بازسازی عتبات را چه کسی راه اندازی کرد؟

۲۹ دی ۱۳۹۸

بازسازی عتبات، کاریست که هر کسی در آن مشارکت کند، فیض دنیا و آخرت را برای خود می‌خرد، آیت‌الله گلپایگانی مسئول دفتر مقام معظم رهبری در بازدیدی که از کارگاه ساخت گنبد حرم مطهر امام حسین (ع) در کرمان داشتند، گفت: «خداوند به پیامبر(ص) فرمودند در روز قیامت هر کسی را شما بخواهید شفاعت کنید، من قبول می‌کنم و روز قیامت پیامبر خطاب به امت خود می‌فرمایند کجا هستند کسانی که به اولاد من حق دارند؟ به این ترتیب شما با انجام این کار ارزشمند و با کیفیت، به گردن اولاد پیامبر(ص) حق دارید. ان‌شاءالله شفاعت بزرگان در این خدمتی که انجام داده‌اید، دست شما را می‌گیرد، این را قدر بدانید، این لحظات برایتان ارزشمند است».

از قِبَل این بازسازی‌ها، کمک‌های مردمی به بخش نذورات روانه شد، گروه گروه افراد عاشق و شیفته‌ اهل بیت(ع) برای مشارکت در امر بازسازی و اعزام به عتبات مراجعه کردند، برخی اساتید و مهندسان به این پروژه‌ها دست رساندند و سهمی برگرفتند، کارگران فنی، استادکاران و دیگر اقشار بر این سفره‌ گسترده نشستند و کام گرفتند.

فرش‌بافان دارهای قالی را برپا کردند و به بافتن فرش برای صحن حضرت زهرا(س) همت کردند، خلاصه راهی باز شده بود تا هر کسی که مایل است، به سهم خود شفاعت پیامبر(ص) و ائمه معصوم(ع) را طلب کند.

به برکت راه‌اندازی ستاد بازسازی عتبات عالیات، کارهای بزرگ و ارزشمندی در حرم‌های مطهر مولا علی(ع)، امام حسین(ع)، حرم امامین جوادین(ع)، حرم امامین عسکریین(ع) و حرم مطهر حضرت زینب(س) انجام شد و در حال انجام است و نیروهای بسیاری از هموطنان عزیزمان در این پروژه‌ها همکاری داشته و دارند.

نکته مهم این‌که، بانی راه‌اندازی ستاد بازسازی عتبات کسی نیست جز شهید حاج قاسم سلیمانی که نه تنها بانی امر خداپسندانه‌ بازسازی، مقاوم‌سازی و گسترش حرم‌های مطهر بودند، بلکه خود همواره از حامیان و مشوقان دست‌اندرکاران این پروژه‌های مهم محسوب می‌شدند و این کار را عملی کوثرانه و صدقه فوق‌العاده جاریه می‌دانستند.

ایشان در سخنانی اظهار داشته‌اند: مهم‌ترین کار این ستاد، این است که ماندگارترین کار تاریخ انقلاب را در عراق به یادگار گذاشت، ما عملی ماندگارتر از این در خارج از کشور در بُعد معنوی نداریم.

سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در حالی سال‌ها پیش خارج کردن سامرا از غربت را آرزوی خود عنوان کرده که امروز  این آرزو محقق شده و به همت ستاد بازسازی عتبات عالیات، حرم امامین عسکریین در سامرا نیز ضمن بازسازی و توسعه، از غربت بیرون آمده است.

و بی‌شک آن شهید بزرگوار علاوه بر اجر اخروی برای این حرکت عظیم، در ثواب همه‌ خادمانی که در این پروژه‌ها دستی بر آتش داشتند، سهیم هستند و چه سعادتی بالاتر از این.

و سخن آخر این که فراموش نمی‌کنیم امنیتی که در سال‌های اخیر با وجود تهدیداتی مانند داعش و امریکای جنایتکار، در ایام پیاده‌روی اربعین حسینی در کشور عراق وجود داشت، مرهون مجاهدات شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس بود که امیدواریم به برکت خون پاک‌شان همچنان در سال‌های آتی بیش از پیش برقرار باشد./ فارس


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 6 =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.