منو

3 اثر ملّی در رفسنجان احیا و بازسازی می شوند

فرماندار رفسنجان گفت: برای احیا و بازسازی 3 بنای تاریخی شامل عمارت کلاه فرنگی، حمام تاریخی و کاروانسرای کبوترخان در این شهرستان، نیاز به ورود بخش خصوصی است که تشریفات قانونی جهت برگزاری مناقصات و واگذاری آن ها توسط صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی کشور در حال انجام است.

۰۸ بهمن ۱۴۰۰

به گزارش ایستار ،علی اکبر پورمحمدی روز جمعه از روستاهای حومه شرقی این شهرستان جهت رفع مشکلات آن ها بازدید کرد و در بازدید از عمارت کلاه فرنگی واقع در سعادت آباد رفسنجان اظهار داشت: این عمارت که در دوران قبل از قاجار احداث شده است طی سال های 95 و 96 مرمّت اضطراری آن انجام شده تا از ریزش سقف آن جلوگیری شود.

وی افزود: امّا هنوز تا مرمّت کامل و بهره برداری از آن اعتبار و بودجه کلانی نیاز دارد که نیاز است به بخش خصوصی واگذار شود تا بازسازی و تعمیرات آن انجام شود.

فرماندار رفسنجان حفظ و احیای بناهی گردشگی و تاریخی در شهرستان را موجب رونق صنعت گردشگری و جذب گردشگران داخلی و خارجی می شود تصریح کرد: 3 بنای تاریخی در رفسنجان که به ثبت ملّی رسیده و در مالکیت دولت هستند در صندوق احیا و حفظ بناهای تاریخی کشور امور تشریفات قانونی جهت برگزاری مناقصات و واگذاری آن ها به بخش خصوصی در حال انجام است.

پورمحمدی بیان کرد: این آثار ملّی شامل عمارت کلاه فرنگی در سعادت آباد، حمام تاریخی در کشکوئیه و کاروانسرای کبوترخان هستند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رفسنجان هم اظهار کرد: این 3 بنا در سه سال اخیر به ثبت ملّی رسیده و در اختیار دولت قرار گرفته اند.

حسن حسینی افزود: عمارت کلاه فرنگی برای بازسازی نیاز به بیش از 10 میلیارد تومان بودجه دارد که اگر بخش خصوصی وارد شود و تعمیرات ان را انجام دهد به جذب گردشگر کمک به سزایی می شود.

در ادامه فرماندار رفسنجان از روستای عبدالله آباد هم بازدید کرد که در این روستا قسمت دوربرگردان جاده ای خطرناک است و سالانه تصادفات منجر به مصدومیت و فوت در این قسمت دیده می شود.

پورمحمدی در این باره گفت: از آنجایی که این قسمت در محدوده شهرداری رفسنجان قرار ندارد تا بتوان از بودجه شهرداری کمک گرفت لذا دهیاری و شورای اسلامی این روستا باید با اداره راه و شهرسازی به تعامل برسند که در این قسمت احداث زیرگذر یا میدان صورت گیرد.

فرماندار رفسنجان از کارگاه اطلس مس واقع در روستای عبدالله آباد این شهرستان زیرمجموعه شرکت بازنشستگی مس بازدید کرد.

در این بازدید علی اکبر پورمحمدی وجود این کارخانه را موجب اشتغال عنوان کرد و گفت: این کارخانه زیرمجموعه شرکت بازنشستگی مس است و بهتر است برای توسعه و رشد منطقه، شرکت مس، کارگاه های بیشتری در سطح روستاها ایجاد کند تا اشتغالزایی افزایش و نرخ بیکاری کاهش یابد.

وی دغدغه رفع بیکاری و اشتغال را برای جوانان و افراد جویای کار در اولویت های کاری خود در مجموعه فرمانداری دارد.

فرماندار رفسنجان همچنین از روستای محمدآباد میثم از توابع شهر رفسنجان هم بازدید کرد و گفت: در این روستا 3 کیلومتر ورودی از سمت کرمان به این روستا نیاز به روشنایی معابر دارد که در اداره برق شهرستان پیگیر اجرای این طرح هستیم.
وی ادامه داد: زمین چمن مصنوعی و سالن ورزشی آقایان این منطقه مشکل خاصی ندارد و سالن ورزشی برای بانوان هم در این منطقه در حال احداث است.

پورمحمدی همچنین اظهار کرد: آسفالت راه روستایی کریم آباد اولیاء هم باید جمع آوری و بازسازی شود که در این زمینه بنیاد مسکن انقلاب قیر رایگان جهت بازسازی اختصاص داده است.


برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − هفده =

مطالب مرتبط
ایتا سروش بله تلگرام اینستاگرام
درباره ما

ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم

تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.