به مناسبت دهه مبارک فجر دو طرح کشاورزی در رفسنجان به بهره برداری رسید.
به گزارش ایستار ،عصر امروز دو طرح آبیاری قطره ای در سعید آباد شفیع پور در سطح ۳۵ هکتار به اعتبار یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان که ۶ میلیارد آن به صورت بلاعوض دولتی پرداخت شده است و دامپروری ۴۵۰ راسی دام سبک ابراهیمی به مساحت یک هکتار و میزان اعتبار یک میلیارد و دویست میلیون تومان در جاده ی سرچشمه با حضور فرماندار رفسنجان به بهره برداری رسیدند.
دومین جشنواره سراسری فیلم «شهرنما» همزمان با هجدهم دی ماه و روز رفسنجان در سالن سینما هنر مجموعه خجسته آگاه آغاز شد.
مهندس کهنوجی شهردار رفسنجان در نشست خبری ، پروژه میدان شهید رئیسی را به عنوان یکی از بزرگترین طرحهای عمرانی و گردشگری شهر معرفی کرد و از تلاشهای شهرداری برای زیباسازی ورودی های شهر و جذب گردشگران خبر داد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفت ساله شدن شوراها منتفی شده و قرار است یک سال اضافه شود. ما به دنبال یک سال اضافه یا کم شدن نیستیم و گفتیم آنچه به صلاح است صورت بگیرد. پیشنهاد دادند که انتخابات شوراها یک سال عقب بیفتد و در سال ۱۴۰۵ برگزار شود و انتخابات مجلس و ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهد شد.
ایستار در لغت نامه ها ایستار را معانی بسیار است.اما آنچه که ما را وا داشت تا نام ایستار را برای حضور در عرصه فعالیت سیاسی بر گزینیم توجه به دو معنا بود اول نوع نگرش و طرز فکر و دوم ثبات قدم و استوار بودن. مجموعه ایستار ماحصل اجماعِ فکری گروهی از جوانان انقلابی است که در سالهای متمادی فعالیت خود در عرصه های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی به باوری در چهار چوب ایستار رسیده اند. ایستار برای ما ایستادگی خردمندانه برای تحقق اصول است، اصولی که منبعث از وحی و عقل است . سعی ما بر این است که در دامگه حوادث با تکیه بر دین و دانش به خردمندانه ترین مسیر ممکن قدم بگذاریم
تمامی حقوق سایت برای تارنمای خبری ایستار محفوظ می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید